El Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament denúncia la pèrdua de 25 mestres a les escoles públiques de l’Horta Nord

0
38

Com a conseqüència de l’arranjament escolar per al curs escolar 2013/2014, les escoles públiques de l’Horta Nord comptaran amb 25 mestres menys de plantilla el pròxim curs escolar, segons la resolución de 2 d’abril de 2013, de la Conselleria d’Educació per la qual s’actualitza el catàleg d’unitats, es modifiquen els llocs de treball docent, la denominació i altres aspectes de determinats centres docents públics.
Segons ha denunciat la representant de l’STEPV a la comarca, Imma Coret, l’arranjament escolar, juntament amb els canvis en algunes especialitats, “no contribueix a la millora de la qualitat educativa dels centres docents de la comarca”. Així, la supressió definitiva dels mestres de francès en les escoles públiques “va en contra de les directrius europees d’aconseguir, en acabar l’educació obligatòria, el domini de dues llengües estrangeres, a més de deixar en paper mullat i en declaracions de cara a la galeria la suposada defensa del plurilingüisme que fa la conselleria d’Educació”, demanden.

Per altra banda, la responsable de l’STEPV a la comarca de l’Horta Nord ha manifestat que s’està treballant de cara a les pròximes mobilitzacions, tant la del proper 25 d’abril ‘Pren el teu centre’ com de cara a la convocatòria de vaga a l’ensenyament del 9 de maig. Com en altres ocasions, “la comarca de l’Horta Nord s’hi volcarà, ja que està en joc el nostre futur”, ha declarat Imma Coret.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.