Compromís reclama al Consell que pague el deute al Consorci Comarcal de Serveis Socials de l’Horta Nord

0
104

El síndic de Compromís, Enric Morera, ha presentat al Consell en les Corts Valencianes unes preguntes sobre el deute que té la Generalitat Valenciana amb el Consorci Comarcal de Serveis Socials de l’Horta Nord amb l’objectiu d’aclarir els impagaments i solucionar la situació.

Compromís ha explicat que els impagaments fan perillar greument la continuïtat dels serveis gestionats pel Consorci, entre els quals es troben dos centres ocupacionals, dos centres d’atenció precoç i un centre de dia, ubicats a Alboraia i Massamagrell.

Els centres, en aquestes condicions, tenen molt díficil atendre l’atenció a persones amb necessitats especials.

Així, el partit d’esquerres ha denunciat que els pagaments de la Generalitat corresponents a 2012 no s’han materialitzat en la seua totalitat.

Pel que la situació dificulta que els treballadors dels centres del Consorci cobren puntualment les seues nòmines.

A més, també dificulta que els Consorci puga fer front a despeses fonamentals per a la marxa dels centres com són la neteja, el menjador, el gas i la calefacció.

La coalició ha recordat que en setembre de 2012 els treballadors del consorci es mobilitzaren, arribant a tancar-se en un dels centres del consorci a Massamagrell, per la complicada situació econòmica provocada pel deute de la Generalitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.