Compromís per Paterna renova la seua executiva amb la intenció d’augmentar la presència social

8 lecturas

El passat dijous 27 d'octubre va tindre lloc l'Assemblea de Compromís per Paterna que tenia com a objectiu la renovació dels òrgans de coordinació de l'organització d'esquerres.

nova-executiva-compromis-paternaRere l'entrada de la coalició al govern de Paterna gràcies a l’Acord del Batà, des de l'anterior executiva de Compromís van vore la necessitat d'encetar un procés de renovació d'este òrgan de coordinació per a, per una banda, “donar cabuda a totes les veus representades en Compromís” i, per altra, “donar un impuls a l'organització implicant en la seua executiva a persones que s'han anat acostant i que, des de fa un temps, ja estan treballant en augmentar la presència social de Compromís a Paterna”, ha manifestat Loles Ripoll qui ha estat, fins ara, portaveu de la coalició a Paterna. A hores d’ara encara no s’ha triat un nou portaveu per a l’organització.

Des de Compromís recorden que l'esmentada executiva només és un òrgan de coordinació del partit, ja que les grans decisions es prenen de forma assembleària, democràtica i buscant, en tot moment, el consens.

“Esta nova executiva es podria resumir amb tres paraules: plural, proactiva i implicada en millorar la vida de la ciutadania de Paterna”, segons Ripoll.

La nova executiva está formada per Juanma Ramón Paul, Loles Ripoll Bonifacio, Rosa Balaguer, Santiago Puentes, Pere Gago, Pilar Sifre, Nieves Prat, Joan Casado, Alvaro Alés, Natàlia Rubio, Loren Pérez, Josep Enric Bargues, Juan Francisco Gómez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí