Compromís per Benetússer denuncia que els pressupostos de 2013 són “incoherents” i “desajustats”

0
95

Compromís per Benetússer ha criticat els pressupostos aprovats en el ple de l’Ajuntament el passat dijous 6 de decembre per considerar que eren “incoherents i desajustats a la realitat econòmica i social” que viu el municipi. I ha assegurat que s’han “cuinat a posta per a l’arredoniment de xifres” i poder fer-los passar com “socials” de cara a la ciutadania.

En aquest sentit, el grup d’esquerres ha denunciat que apuestos pressupostos es troben allunyats de la racionalització de la despesa de manera que resulten ineficaços socialment.

Com exemple, han destacat que la previsió d’ingressos baixa un 2’5%, mentre que, a l’estat de despeses, augmenta el capítol de béns i serveis en un 4, 1%.

És a dir, que la previsió total d’ingressos baixa, però es van a gastar 113.078 euros més en serveis públics bàsics.

D’igual manera, han assegurat que la consolidació d’ingressos s’ha vist unflada. Així, l’informe d’Intervenció ha incidit en que la devallada prevista sobre la recaptació de taxes i les transferències corrents segurament no està ben ponderada.

D’altra banda, Compromís ha criticat que no s’haja previst l’augment del déficit i que s’haja reduït la partida per a l’amortització del deute consolidat respecte a l’any passat.

En aquest sentit, el grup municipal ha recordat que l’Ajuntament de Benetússer té un 12’12% de deute financer respecte a l’estat de despeses, així com un 47% de despesa de personal. © Hortanoticias

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.