Catarroja substituirà la gespa dels camps de futbol i reformarà el museu Antonia Mir amb el Fons de Cooperació

849

L’Ajuntament de Catarroja invertirà 452.000 euros en diversos projectes després d’haver rebut esta quantitat del Fons de Cooperació Municipal. L’equip de Govern destinarà 200.000 euros a la instal.lació de nova gespa en el camp de futbol del Poliesportiu Municipal; altres 23.000, a substituir la gespa artifical del camp de futbol 7; 180.000 a la reparació dels danys ocasionats en el museu Antonia Mir a causa de les tempestes; 37.000, a la millora de les plantes superiors dels dos edificis de l’Ajuntament; 7.000, a l’anàlisi de l’aigua dels pous municipals i 5.000 al renting d’un vehicle per a Protecció Civil.

El sanejament dels comptes municipals ha permés destinar estes quantitats a inversions necessàries en el poble, sobretot, a instal.lacions que estaven deteriorades des de feia anys i necessitaven una actuació urgent. El Govern municipal ha tingut en compte els criteris de l’oposició i ha inclòs en les inversions les esmenes presentades pel Partit Popular.

Segons expliquen des del Govern municipal, l’adequació dels camps de futbol del Poliesportiu permetrà tindre en òptimes condicions unes instal.lacions que utilitzen un miler d’usuaris dels diversos clubs locals i que tenen moltes deficiències.

D’altra banda, la rehabilitació del Museu Antonia Mir suposarà que es puga tornar a obrir, després que l’Ajuntament es veiera obligat a tancar-lo a principis d’any a causa dels desperfectes causats per les pluges i la falta de manteniment durant anys.

Negociació amb l’oposició

El regidor d’Hisenda, Juan Carlos Martínez, ha destacat el treball de l’equip de Govern per “adequar i tindre en les millors condicions les instal.lacions municipals que, en molts casos, han estat abandonades durant molts anys”. Així mateix, ha agraït a l’oposició “la voluntat de negociar i l’aportació d’idees per aprovar unes actuacions absolutament necessàries per al poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.