Castelló lliura els ‘Fadrins d’Or Honorífics 2020’ que reconeixen la dedicació a les festes

21

El Patronat Municipal de Festes de Castelló ha celebrat aquest dissabte l’acte de lliurament dels ‘Fadrins d’Or Honorífics‘ que reconeixen a aquelles persones, institucions i empreses que hagen destacat per la seua aportació a les festes de Castelló o en la seua promoció i divulgació. L’acte ha estat presidit pel president del Patronat Municipal de Festes i regidor de Festes, Omar Braina, i ha comptat amb l’assistència de la regidora de Turisme, Pilar Escuder, així com altres membres de la corporació.

Els reconeixements, tal com es va aprovar en el Consell Rector de Festes del 25 de febrer, han recaigut en el sergent de bombers, cap de Protecció Civil i responsable de l’àrea de seguretat de l’Ajuntament de Castelló, Antonio Costa, pel la seua «entrega, interés i compromís» en la seguretat dels actes festius. El segon ‘Fadrí d’Or Honorífic’ ha recaigut en Rondalla Els Llauraors per «escriure la banda sonora de les festes i del poble de Castelló durant anys.

En l’acte, celebrat a l’esplanada del Palau de la Festa i amb totes les mesures de seguretat ‘anticovid’ també s’ha reconegut i agraït la col·laboració de les diferents empreses i institucions amb les festes de Castelló.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.