Alboraia inicia la campanya ‘Jo compre a Alboraia, en valencià’

0
124

comerç valencià alboraiaL’Ajuntament d’Alboraia ha organitzat junt amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana la campanya Jo compre a Alboraia, en valencià per a promoure l’ús del valencià en tot el comerç local.

L’alcalde, Miguel Chavarría, el regidor de Comerç, Sebastián Torres, i el president de l’Associació de Comerciants i Hostalers d’Alboraia (CAL), Antonio Lara, van presentar el material de la campanya a tots els comerciants participants.

Aquesta campanya de sensibilització i promoció del valencià està adreçada a tots els comerços d’Alboraia que vulguen adherir-se. Així mateix, l’Associació CAL també ha col·laborat donant a conèixer la campanya entre els seus socis.

Durant la campanya, els comerciants repartiran entre els seus clients, fins a esgotar existències, unes borses reutilitzables amb el lema de la campanya (Jo compre a Alboraia, en valencià) i a més els forns distribuiran borses de pa, fullets i cartells amb el lema En valencià està més bó, proporcionats per la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

A més dels obsequis, l’Ajuntament d’Alboraia ha col·locat cartells als principals edificis i taulons municipals, a més del Mercat Municipal i també a l’entrada dels comerços adherits a la campanya.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.