Alaquàs acull del 18 al 20 de novembre la III Fira de Proeveïdors de la Mancomunitat Festera de Moros i Cristians

667

El parc de la Sequieta d’Alaquàs acollirà els dies 18, 19 i 20 de novembre la tercera edición de la Fira de Proveïdors MAFEMIC (Mancomunitat Festera de Moros i Cristians), organitzada per l’Associació de Moros i Cristians Perolers amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs i l’entitat de cultura medieval Culthisme.

cartell-firaDemà dimecres es farà la presentació de la fira amb la presència de l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García, el president de la Mancomunitat Festera de Moros i Cristians, Agustín Carrasco, el president de l’Associació de Moros i Cristians Perolers d’Alaquàs, José Navarro i el coordinador de la Fira, Raul Penella.

Es tracta d’un event itinerant que serveix per donar a conèixer tots els aspectes relacionats amb aquesta festa i que es constitueix com un escaparat per mostrar a les associacions tot tipus de propostes, productes i serveis necessaris per oferir un major espectacle. Una gran quantitat de proveïdors mostraran a Alaquàs tot tipus de propostes. Des de carrosses, cavalls i elements per a boatos fins a expositors d’indumentària festera, ballets, maquilladors i altres aspectes.

A més de servir de punt comercial, l’objectiu d’aquesta Fira que acollirà Alaquàs és fomentar la part lúdica i cultural d’aquesta festa tot i respectant la idiosincràcia de cadascuna de les poblacions que composen la Mancomunitat. Per això, l’event esdevindrà en punt d’encontre de tots els municipis que formen part d’aquesta entitat, que es desplaçaran fins Alaquàs per participar activament en ella. Al llarg del cap de setmana hi haurà una gran oferta lúdica amb mercat medieval, exposicions, exhibicions i una gran quantitat d’activitats que ompliran l’agenda.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.