Rafelbunyol vol posar en valor les estructures bè.liques i l’entorn natural de la Línea de Defensa Immediata

1008

L'Ajuntament de Rafelbunyol va presentar al saló d'actes de la Casa de la Cultura l'estructura que marcarà la redacció del seu Pla Director de la Línea Inmediata, projecte que té com a objectiu posar en valor estructures bè.liques i l’entorn natural en el que s’ubiquen.

Demanen a Cultura i Patrimoni que declare Bé d'Interés Cultural (BIC) tota la línia Immediata.La redacció d'aquest Pla Director recull la gestió i l'estudi sobre els elements patrimonials que constitueixen la Línea de Defensa Immediata, el seu valor arquitectònic, arqueològic i paisatgístic i la determinació de les accions a prendre, l'ordre de prioritats i les directrius per a aconseguir conservar aquest patrimoni i transmetre la seua importància a la ciutadania.

Este projecte, que serà possible gràcies a la subvenció concedida per la Diputació de València, "és una aposta estratègica per la difussió històrica, cultural i mediambiental. Suposa posar en valor uns elements històrics, declarats Be de relevància local, per a donar a conéixer uns fets històrics però també recuperar el nostre patrimoni natural, desconegut tot per la majoria de la població", segons Alicia Piquer, regidora de Cultura i Memòria Democràtica.

El Pla Director estarà realitzat des de diverses perspectives, arqueològica, històrica, tipològica i constructiva, i comptarà amb un estudi dels bens, l’anàlisi paisatgístic i diferents propostes d’ús i posada en valor per tal d'aconseguir el doble objectiu de protegir i comunicar el valor d'aquest patrimoni, a banda de facilitar el gaudi del bé per part de la població.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.