Rafelbunyol du a terme “de manera oberta i participativa” el procés de reforma del poliesportiu

5 lecturas

obres participatives rafelbunyolL'Ajuntament de Rafelbunyol, seguint amb la seua política d'escoltar i atendre els suggeriments dels ciutadans, ha estat duent a terme de manera oberta i participativa el procés de reforma del poliesportiu municipal.

El Consistori, a través del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles, finançat per la Diputació de València, està condicionant el poliesportiu municipal. Unes reformes entre les quals es troben la millora i reparació dels frontons i la creació d'una pista de bàsquet.

L'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, s'ha reunit amb els representants del Club de Bàsquet i del Club de Pilota amb l'objectiu “de fer d'aquestes unes obres participatives en les quals els implicats donen la seua opinió sobre el projecte”.

En aquesta reunió a peu d'obra, a la qual també van acudir l'arquitecte municipal Víctor García, i els regidors d'Urbanisme, Víctor Encarnación, i d'Obres, Santiago Bellver, els representants de tots dos clubs van especificar les seues necessitats i van donar la seua opinió sobre materials, mesures i altres qüestions tècniques que després afectaran al seu aprofitament.

Una planificació en la qual, com ja s’ha fet en altres qüestions, s'ha volgut comptar amb el criteri dels veïns sota el principi que “es treballa per a la ciutadania i amb la ciutadania”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí