Ontinyent tanca instal·lacions esportives i culturals i suspén actes públics i mercats ambulants

35

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat un nou paquet de mesures anticovid davant l’avanç de la pandèmia al municipi, amb una incidència de 537 casos per cada 100.000 habitants. Unes mesures que afecten als llocs i activitats que depenen de l’àmbit municipal, que estaran inicialment en vigor des d’esta mitjanit i fins el proper 22 de novembre i que tracten d’atendre una situació que l’alcalde destacava que “no és agradable ni fàcil, i a la qual l’Ajuntament ha de vetlar al màxim per la ciutadania d’Ontinyent".

Les mesures addicionals a les de la Generalitat Valenciana inclouen el tancament de les instal•lacions esportives de la ciutat, a excepció de les competències i entrenaments d’equips federats que es celebren a porta tancada; també van tancar-se els jocs infantils dels parcs i jardins; i es decreta el tancament del Teatre Echegaray, la Sala Gomis, els Museus municipals, la Sala d’Exposicions de la Casa Cultura, Palau de la Vila, el Centre Cívic el Llombo i CIM Sant Rafel. Igualment, es tanca també la Casa de Cultura de Sant Rafel, la Casa de Cultura de La Vila, l'hotel d'associacions i el Centre Cívic de Sant Rafel, així com l'antic menjador de l'antic col·legi Rafael Juan Vidal.

Igualment se suspenen els mercats ambulants del Dilluns i del Diumenge; es revoquen totes les autoritzacions pel que fa a l'ocupació d'espais públics atorgades a associacions o altres entitats col·lectives anàlogues; l’aforament de l’autobús es redueix al 50%; se suspenen els actes i els esdeveniments de concurrència pública socioculturals, esportius i lúdic festius. L’alcalde, a més, ha demanat a totes les entitats privades de la ciutat a suspendre tots els actes que tinguen previst celebrar des d'aquest dissabte 7 fins el proper 22 de novembre, un període de 14 dies després dels quals es tornarà a avaluar la situació.

L’alcalde, que recordava que les accions sobre els espais privats han d’atendre a les indicacions i regulacions que es facen des de la Generalitat Valenciana, incidia en què fer front a la pandèmia "és responsabilitat de totes i tots. Per això, i per això vull instar a la responsabilitat del conjunt de la ciutadania perquè novament faça un exercici de precaució: que facen ús de les mascaretes i que tracten d'eixir de casa el menys posible. Esperem que les mesures siguen útils i pugam valorar positivament la situació en què ens trobem d’ací a 14 dies”, manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.