Museros estrena la innovadora Targeta Ciutadana que unificarà tots els serveis municipals

672

Les veïnes i veïns de Museros comptaran a partir d’ara amb una nova targeta intel·ligent on s’integraran, progressivament, tots els serveis municipals que ofereix l’ajuntament i que actualment compten amb una targeta individual cadascun d’ells.

Museros estrena la innovadora Targeta Ciutadana que unificarà tots els serveis municipals amb fons de la DiputacióEl desenvolupament d’aquest projecte innovador per facilitar la gestió i l’accessibilitat als serveis de Museros s’ha desenvolupat gràcies als fons que el consistori muserenc ha rebut de la Diputació a través dels distints plans provincials.

La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha conegut aquest projecte innovador de la mà de l’alcaldessa de la localitat, Cristina Civera, durant la visita que ha realitzat al municipi per conèixer les distintes inversions de la corporació provincial.

Amb aquest nou dispositiu intel·ligent s’aconseguirà unificar distints serveis com l’abonament al poliesportiu municipal, les inscripcions als cursos de la Casa de la Cultura o la Targeta Daurada dels majors, entre d’altres. El desenvolupament d’aquesta Targeta Ciutadana l’ha realitzat una empresa local, la qual s’ha encarregat del disseny del sistema de software del xip.

Maria Josep Amigó ha felicitat a l’alcaldessa i a l’equip de govern per aquesta iniciativa i ha valorat molt positivament que “les inversions de la Diputació també servisquen per potenciar una idea innovadora com aquesta targeta i el seu software. Entenem que Museros serà el primer, però no serà l’últim, perquè és una idea molt interessant que millora molt la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha explicat que aquesta iniciativa es troba “dins del suport a totes les inversions importants que estem fent, i hem decidit destinar gran part dels fons a esta targeta perquè al final és un benefici per als veïns i les veïnes del poble. En una única targeta van a poder accedir a tots el serveis que oferim, i al final es tracta de facilitar l’accessibilitat a tots els serveis”.

La targeta començarà a funcionar aquest estiu amb la integració dels serveis de la piscina municipal durant un període de proves. Posteriorment, s’inclouran també els serveis de la biblioteca i de la casa de la Cultura, fins incloure també tots els serveis municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.