Manises celebrarà la IV Ruta de la Tapa el 27 i 28 d’abril

1010

L’Ajuntament de Manises ha organitzat la seua tradicional Ruta de la Tapa, en aquesta IV edició participaran 11 bars i restaurants de la ciutat de Manises. Durant dos dies manisers i visitants tindran l’oportunitat de tastar elaborades i variades tapes les quals podran ser votades.IV Ruta de la Tapa de Manises

L’Ajuntament sortejarà entre els participants dos sopars per a dues persones en l’establiment que obtinga la tapa guanyadora i també aquell que aconseguisca quedar en segon lloc. Els clients disposaran d’una targeta de participació amb la qual podran emetre el seu vot. Perquè el vot siga vàlid i poder participar en el sorteig dels dos sopars, cada targeta ha d’estar segellada, almenys, per quatre establiments participants en l’edició d’enguany i després depositar-la en qualsevol urna que hi haurà als diferents locals.

Els establiments que participen en aquesta IV edició són un total d’11: Racó Maniser, Café Sant Joan, La Llar, Cafeteria Magda, Café & Boutique Entrehores, All i Pebre, Cafeteria-Gelateria El Bon Gust, Bar Casa Canales, Cafeteria Bocateria Tucán Tucán, Bar Siota i Pizzeria Manises. Les tapes se serviran, com a mínim, entre les 13.00 i les 15.00 h i entre les 20.30 i les 23.00 h, amb un preu de 2 € per cada tapa amb beguda.

El sorteig serà públic i es realitzarà en un programa en directe de Ràdio Manises. El premi es comunicarà a les persones agraciades telefònicament, dins dels cinc dies següents a la celebració del sorteig. Cada participant només podrà gaudir d’un premi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.