L’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises conclou els actes commemoratius pel seu centenari

0
211

L’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises va concloure els actes commemoratius pel seu centenari divendres passat amb un esdeveniment que va juntar a antics alumnes i professors de l’escola de ceràmica i persones del món de la ceràmica.

escola-dart-i-superior-de-ceramica-de-manises-centenari

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Manises, va tindre lloc a l’antiga seu de l’Escola de Ceràmica, edifici on actualment està la Societat Musical L’Artística Manisense, situada al Passeig Guillem d’Osma, 3.

El claustre va acollir la projecció d’un muntatge de vídeo en el qual es van mostrar una sèrie d’imatges històriques de distintes etapes i moments viscudes per l’escola de ceràmica. Per tal de concloure l’acte vam comptar amb una actuació musical del quartet de corda ‘Stringendo’ que va amenitzar la vetlada amb cançons modernes.

Han sigut diversos els actes i exposicions que l’Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises ha programat al llarg de l’any per celebrar el seu 100 aniversari. A més, l’escola també va rebre la distinció 9 d’octubre que atorga l’Ajuntament de Manises, en reconeixement a la seua trajectòria ceràmica.

L’acte també va comptar amb l’assistència de la Directora General de de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Marina Sánchez Costas i el director de l’ISEA de la Comunitat Valenciana, Josep Manel García Company.

Amb motiu de la celebració d’aquest centenari, vam comptar amb la presència d’una representació de l’Ajuntament de Montelupo Fiorentino, ciutat agermanada amb Manises des de fa més de 20 anys.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here