L’Ajuntament de Paiporta col·labora en la millora de les seus de Cáritas i Creu Roja

0
186

L’Ajuntament de Paiporta ha col·laborat amb una subvenció de 15.000 euros repartida a parts iguals entre Cáritas Paiporta i Creu Roja destinada a la millora de les seues seus. En el cas de Creu Roja, s’han atorgat 7.500 euros per a la reforma completa del local, adaptant-lo a les necessitats d’espais diversos, amb despatxos d’atenció, sales de formació i espais per a l’assistència.

caritas-creu-roja-1Cáritas, que ha comptat amb altres 7.500 euros, ha habilitat una sala multiusos de formació amb capacitat per a 54 persones que permetrà portar endavant tallers, formació i activitats amb les famílies. També s’ha millorat el magatzem per als productes.

A l’estrena de les millores en la seu de Creu Roja assistiren la regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez, el primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i altres membres de l’equip de Govern, a més dels responsables de l’entitat beneficiària.

Aquestes ajudes s’emmarquen dins de les decisions preses en la Mesa de Cooperació Social, punt de trobada entre la regidoria de Cooperació Social i Voluntariat i les entitats del tercer sector de la localitat, que “realitzen una tasca fonamental a l’hora d’ajudar a les famílies més necessitades de Paiporta”, segons ha explicat la regidora, Isabel Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here