L’Ajuntament de Paiporta col·labora en la millora de les seus de Cáritas i Creu Roja

579

L’Ajuntament de Paiporta ha col·laborat amb una subvenció de 15.000 euros repartida a parts iguals entre Cáritas Paiporta i Creu Roja destinada a la millora de les seues seus. En el cas de Creu Roja, s’han atorgat 7.500 euros per a la reforma completa del local, adaptant-lo a les necessitats d’espais diversos, amb despatxos d’atenció, sales de formació i espais per a l’assistència.

caritas-creu-roja-1Cáritas, que ha comptat amb altres 7.500 euros, ha habilitat una sala multiusos de formació amb capacitat per a 54 persones que permetrà portar endavant tallers, formació i activitats amb les famílies. També s’ha millorat el magatzem per als productes.

A l’estrena de les millores en la seu de Creu Roja assistiren la regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez, el primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i altres membres de l’equip de Govern, a més dels responsables de l’entitat beneficiària.

Aquestes ajudes s’emmarquen dins de les decisions preses en la Mesa de Cooperació Social, punt de trobada entre la regidoria de Cooperació Social i Voluntariat i les entitats del tercer sector de la localitat, que “realitzen una tasca fonamental a l’hora d’ajudar a les famílies més necessitades de Paiporta”, segons ha explicat la regidora, Isabel Martínez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.