La festivitat de la Mare de Déu del Miracle inicia les festes religioses de Rafelbunyol

0
298

El diumenge 4 de setembre s’iniciarà la jornada amb la festivitat de la Mare de Déu del Miracle amb una missa major i una processó en el seu honor. A més, a la nit haurà un espectacle anomenat Cinema Concerto amb Vasko Vassilev, Pamela Nicholson i la MPV Chamber Orchestra.

procesión fiestas patronales de rafelbunyol

En concret, aquest concert s’acosta a la música pop però no s’allunya dels cànons de qualitat de la música clàssica que tindrà lloc a l’aire lliure a la plaça de l’Ajuntament. De fet, aquest esdeveniment s’emmarca dins d’un context musical modern i actual, el qual també alberga un alt contingut pedagògic i de difusió de la música clàssica.

Per altra part, els festers dels Sants de la Pedra seran els encarregats el dilluns de tot el programa d’actes en honor a Abdón i Senén que començarà a les 8 hores amb el volteig de campanes i disparada de coets anunciant la festa. A les 18 hores, els veïns recorreran els carrers del centre del municipi per a portar-li flors a la Verge, un acte organitzat per les Clavariesses de la Mare de Déu del Miracle que donarà pas a una missa en honor a Sants de la Pedra, a la qual seguirà una processó i terminarà amb una Nit d’Albades.

Finalment el dimarts, les Clavariesses de la Mare de Déu del Miracle retran homenatge a la patrona amb un programa replet d’actes que començarà amb una despertà, acompanyats pel grup de Tabals i Dolçaines L Andana,  seguirà amb una missa solemne i finalitzarà amb una mascletà a càrrec de la Pirotècnia Rausell.

Tota una jornada que donarà fi a 12 dies de festa al municipi amb una processó en honor a la Mare de Déu del Miracle pels carrers del centre a la vesprada i un castell de focs d’artifici a la Plaça de la Puríssima, a càrrec de la Pirotècnia Rausell, seguit del gran espectacle Music Hall.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here