La festivitat de la Mare de Déu del Miracle inicia les festes religioses de Rafelbunyol

1223

El diumenge 4 de setembre s’iniciarà la jornada amb la festivitat de la Mare de Déu del Miracle amb una missa major i una processó en el seu honor. A més, a la nit haurà un espectacle anomenat Cinema Concerto amb Vasko Vassilev, Pamela Nicholson i la MPV Chamber Orchestra.

procesión fiestas patronales de rafelbunyol

En concret, aquest concert s’acosta a la música pop però no s’allunya dels cànons de qualitat de la música clàssica que tindrà lloc a l’aire lliure a la plaça de l’Ajuntament. De fet, aquest esdeveniment s’emmarca dins d’un context musical modern i actual, el qual també alberga un alt contingut pedagògic i de difusió de la música clàssica.

Per altra part, els festers dels Sants de la Pedra seran els encarregats el dilluns de tot el programa d’actes en honor a Abdón i Senén que començarà a les 8 hores amb el volteig de campanes i disparada de coets anunciant la festa. A les 18 hores, els veïns recorreran els carrers del centre del municipi per a portar-li flors a la Verge, un acte organitzat per les Clavariesses de la Mare de Déu del Miracle que donarà pas a una missa en honor a Sants de la Pedra, a la qual seguirà una processó i terminarà amb una Nit d’Albades.

Finalment el dimarts, les Clavariesses de la Mare de Déu del Miracle retran homenatge a la patrona amb un programa replet d’actes que començarà amb una despertà, acompanyats pel grup de Tabals i Dolçaines L Andana,  seguirà amb una missa solemne i finalitzarà amb una mascletà a càrrec de la Pirotècnia Rausell.

Tota una jornada que donarà fi a 12 dies de festa al municipi amb una processó en honor a la Mare de Déu del Miracle pels carrers del centre a la vesprada i un castell de focs d’artifici a la Plaça de la Puríssima, a càrrec de la Pirotècnia Rausell, seguit del gran espectacle Music Hall.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.