Foios incorpora 2 nous agents de la Policia Local deprés de guanyar un contenciós a Delegació de Govern

868

L’ajuntament de Foios ha reforçat la plantilla de la Policia Local amb la incorporació de dos agents. L’increment en la plantilla s’ha produït després que l’Ajuntament guanyara el contenciós de creació de les places, al que s’havia oposat la Delegació de Govern.

Policia Local Foios nuevo vehiculoL’ajuntament reconoceix, en el comunita fet públic, que la plantilla de la Policia Local ha patit des d’antic una insuficiència en els seus efectius, amb un nombre d’agents molt per davall de les ràtios exigides en la normativa de seguretat per a un poble de les dimensions i de l’activitat de Foios.

Amb la incorporació dels 2 agents, la plantilla passa de 9 a 11 efectius, a més de l’Oficial de Policia, i s’aconsegueix que la major part dels torns es cobrisquen amb patrulles de dos agents, “la qual cosa suposa més capacitat d’actuació davant d’una acció policial i més seguretat en l’exercici de les seues atribucions”, segons l’alcalde, Sergi Ruiz.

El reforç de la plantilla ve a coincidir amb un increment de les necessitats a cobrir per la Policia Local amb motiu de la Covid-19, que té un paper cabdal en la comprovació del compliment de la normativa i de les pautes enfront de la pandèmia.

Per a l’alcalde, “els tribunals ens han donat la raó en una qüestió bàsica, com és la seguretat del nostre veïnat, enfront del criteri restrictiu de l’Estat de no incrementar la plantilla de l’Ajuntament, quan està clar que les necessitats públiques en molts àmbits exigeixen una major dotació en personal”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.