El Ministeri i la Conselleria premien dos projectes de mobilitat sostenible de Castelló

25

L’Ajuntament de Castelló ha rebut hui dos premis en matèria de mobilitat. Un és la Medalla d’Or del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic pel projecte Camins Escolars Segurs i Sostenibles; i l’altre és el Tercer Premi de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per la prestació del servei de transport a demanda en taxi compartit, Taxicas. Totes dues distincions, en la categoria d’ajuntaments de més de 50.000 habitants, s’han entregat hui i s’emmarquen en els guardons que atorguen les administracions estatal i autonòmica dins de la Setmana Europea de la Mobilitat 2020, a la qual Castelló també se suma amb la Setmana de la Mobilitat.

L’alcaldessa, Amparo Marco, ha celebrat aquests dos reconeixements del Ministeri i de la Conselleria, «que posen en valor el nostre treball continuat en favor de la mobilitat urbana sostenible, apostant per projectes i mesures que faciliten els desplaçaments de proximitat i que contribueixen a fer de Castelló una ciutat més amable, més verda i més sostenible i integradora». L’edil de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, per la seua part, ha reconegut que aquestes distincions «són un aval a les polítiques de mobilitat sostenible que estan suposant un canvi de paradigma en el model de ciutat que volem».

La Medalla d’Or dels Premis Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible (Premis SEMS 2019) pels camins escolars sostenibles és el segon premi consecutiu que rep l’Ajuntament en la mateixa convocatòria. En els Premis SEMS 2018, Castelló va rebre la medalla de plata per projectes com la superilla de Maestria i la reestructuració de les línies de transport públic, així com l’accessibilitat en les parades.

 

Quant al Tercer Premi de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat Sostenible, entregat hui de manera telemàtica pel conseller de l’àrea, Arcadi España, s’ha posat en valor el servei de transport a demanda en taxi compartit, Taxicas. Una prestació que ha donat ja quasi 500 serveis per a desplaçaments a urbanitzacions de muntanya i a la zona del Serradal.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.