Compromís visita les instal·lacions del Centre Ocupacional Los Silos de Burjassot

0
169

Compromís per Burjassot continua reunint-se amb el teixit associatiu de Burjassot i les entitats d’acció social que treballen al municipi. Aquest dijous, el grup municipal ha visitat el Centre Ocupacional Los Silos.

visita centro ocupacional compromís burjassotEl seu director, Julián Oviedo, ha explicat als regidors Emili Altur, Roc Senent i Maria Viu el funcionament del centre, el seu origen i funció social i la tasca d’apoderament i integració que desenvolupen. A més, els ha acompanyat en un recorregut per les instal·lacions i els ha mostrat els diferents tallers en què els usuaris del centre participen i els productes que aquestos fabriquen. El centre ocupacional Los Silos dona servei a 40 persones amb diversitat funcional de Burjassot, i d’altres localitats pròximes com ara Rocafort, Alboraia, Montcada, Paterna i València.

El portaveu de Compromís per Burjassot Emili Altur ha volgut reafirmar la disposició del seu grup a col·laborar en tot allò que el centre puga necessitar de l’Ajuntament i a estudiar noves formes de sinèrgia que puguen facilitar la integració professional d’usuaris i usuàries. A més, s’ha felicitat per la elevada ràtio de centres que donen servei a persones amb diversitat funcional en el municipi, la qual cosa “és prova de l’especial sensibilitat i implicació de la ciutadania de Burjassot en aquest assumpte”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here