Catarroja presenta una nova campanya per conscienciar sobre el reciclatge i la neteja viària amb accions al llarg d’un any

842

L’Ajuntament de Catarroja ha presentat una campanya de conscienciació mediambiental que té previstes accions durant tot un any. La campanya, anomenada Catarroja il.lustre, pretén sensibilitzar la població en diferents aspectes com la neteja dels espais públics, el reciclatge de residus o la recollida d’excrements dels gossos al carrer.

Amb el paral.lelisme del mot “il.lustre” amb el missatge “treu-li el llustre a Catarroja”, es tracta d’implicar directament la ciutadania perquè facen seua la responsabilitat de tindre cura del seu entorn urbà i perquè siguen conscients de la importància de preocupar-se pel medi ambient.

Accions durant un any

La campanya inclou diverses iniciatives planificades durant tot un any. En primer lloc es realitzaran accions de màrqueting de carrer com teatre o batucades que reforçaran la idea de la sostenibilitat i el reciclatge. També hi hauran punts d’informació en diferents llocs de la població on es repartirà material explicatiu sobre estes qüestions.

Altra de les iniciatives és el recorregut de diversos educadors pels comerços locals que informaran sobre els horaris de recollida de cartró i envasos i la resta de residus. També conscienciaran i repartiran material explicatiu sobre la manera de reciclar i la necessitat d’implicar-se en esta iniciativa.

El dia del gos

El dia del gos és una jornada en la qual participaran les associacions i comerços vinculats amb les mascotes en la qual el protagonisme serà per als gossos i els seus propietaris. Durant la jornada s’explicaran els drets i obligacions que tenen respecte a les mascotes i es farà una especial incidència en la responsabilitat de recollir els excrements dels animals a la via pública.

Catarroja il.lustre està està fonamentada estèticament amb fotografies de veïns i veïnes de la població que han participat en l’elaboració de material audiovisual amb la finalitat de transmetre el missatge que “treure-li llustre a Catarroja” és responsabilitat dels organismes públics, però també de les persones a nivel individual.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.