Bonrepòs i Mirambell compra material ortopèdic per a prestar als veïns amb pocs recursos

624

Per tercer any consecutiu, l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell destina els diners recaptats durant les festes locals a fins socials.

ayuntamiento Bonrepos i MirambellL’ euro solidari 2017, com així es diu la campanya, ha replegat la quantitat de 5742 €, dels quals la meitat s’ha destinat a la compra de material ortopèdic per part de l’ajuntament, a petició de les àrees de salut i benestar social, per deixar-lo en préstec a persones del poble que disposen de pocs recursos. Les persones que ho necessiten han d’acudir a l’oficina de serveis socials de l’ajuntament.

La resta dels diners s’han donat enguany a l’associació no gubernamental sense ànim de lucre Proactiva Open Arms, la finalitat de la qual és el rescat en alta mar d’embarcacions amb refugiats que travessen el mediterrani amb la intenció d’arribar a Europa fugint de conflictes bèlics, persecució o pobresa. Amb aquests donatius, l’associació pot augmentar els seus recursos per a salvar cada dia més vides. La llavor solidària d’aquesta associació ha estat reconeguda per diversos premis com el concedit per UNICEF Comité Espanyol o el Premi Ciutadà Europeu 2015 concedit per membres del ParlamentEuropeu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.