Silla s’adhereix al Pla Integral d’Ocupació de la Mancomunitat de l’Horta Sud per a menors de 30 anys i majors de 45

329

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Silla s’ha adherit al Pla Integral d’Ocupació de la Mancomunitat. El Pla d’Ocupació està dirigit a dos col·lectius: els menors de 30 anys i els desocupats de llarga duració amb més de 45 anys. Aquest  està cofinançat pel Servef i el Fons Social Europeu.

La coordinació del programa depén de l’Agència de Desenvolupament Comarcal de la Mancomunitat i compten amb un equip de tècnics professionals en inserció laboral distribuïts per tota la comarca. Per al desenvolupament d’aquesta iniciativa, la Mancomunitat compta amb el suport i la col·laboració directa de les agències de desenvolupament local de cadascun dels municipis que formen part de la comarca, amb els quals es treballa de forma coordinada.

L’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Silla s’ha adherit a aquest programa, així una agent d’inserció laboral s’ha assignat al municipi de Silla. El Pla es va posar en marxa el 18 de desembre de 2013 i finalitzarà el 31 de maig de 2014. La tècnica encarregada de desenvolupar el programa en el municipi de Silla atendrà els usuaris interessats tres dies a la setmana: dimarts, dimecres i divendres.

La tècnica s’ocupa del diagnòstic ocupacional dels usuaris, dissenya l’itinerari d’inserció, desenvolupa les accions de l’itinerari d’inserció i gestiona la contractació per les empreses col·laboradores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.