L'Ajuntament de Rafelbunyol inicia el pagament del Pla Resistir

530
L'Ajuntament de Rafelbunyol inicia el pagament del Pla Resistir i amplia el termini per a continuar demanant aquestes ajudes un mes més. L’entitat lliurarà aquesta setmana 81.600 € a empreses locals afectades per la crisi de la Covid-19, dins de les ajudes Parèntesi del Pla Resistir.
Es tracta del primer pagament dels 222.389 € totals que l’entitat destinarà a ajudar a les persones autònomes, xicotetes empreses i treballadors dels sectors que desenvolupen activitats vinculades als sectors de l'hostaleria, oci i entreteniment.
Un total de 36 empreses de la localitat ja s'han beneficiat d'aquestes ajudes que encara poden ser demanades pel teixit empresarial de Rafelbunyol gràcies a l'ampliació del termini de presentació d'instàncies acordat pel Consistori, perquè, tal com afirma Fernando Ciges, regidor de Comerç, “No volem que cap empresa es quede sense una ajuda tan necessària com aquesta i, per això, hem compaginat l'ampliació del seu termini de sol•licitud amb la urgència de rebre aquesta subvenció per part de qui ja l'havia demanada".
"Aquestes ajudes són fonamentals per als i les que més han patit aquesta crisi, raó per la qual hem donat celeritat a la tramitació per a la seua concessió mentre que hem ampliat un mes més el termini per a demanar la subvenció” assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.
Les bases i tota la documentació que les acompanya es troben a la web municipal (https://www.rafelbunyol.es/va/content/ajudes-parentesi) i es poden tramitar de manera telemàtica o presencial. A més, s'ha elaborat una guia i un vídeo il·lustratiu perquè siga el més senzill accedir a la informació i s'ha habilitat una línia de telèfon i un e-mail específic per a les consultes ([email protected] Tel. 676659139).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.