La comunitat educativa de Paiporta es manifesta de nou per reivindicar la construcció del nou CEIP Rosa Serrano

0
116
Bankia

La comunitat educativa de Paiporta s’ha donat cita aquesta vesprada per reivindicar la construcció del nou CEIP Rosa Serrano i demanar a la conselleria que el sol destinat a ús educatiu en la localitat es destine a centres públics.
Actualment l’alumnat del Rosa Serrano acudeix a les classes en barracons, per això es demana la construcció del centre. La protesta s’ha realitzat davant el solar d’us públic on es construirà un centre quan facen falta places educatives i que la comunitat educativa de Paiporta reivindica que siga per a centre públic.

Miquel García, portaveu de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic Horta Sud ha manifestat que “amb l’excusa de la crisi la Conselleria d’Educació està retallant de manera brutal des de fa uns anys els recursos destinats a l’ensenyament públic. Mentre l’alumnat que els centres han d’atendre augmenta any rere any, el nombre d’unitats escolars i de professorat disminuís, així com els mitjans materials i disposició centres educatius, cosa que té com conseqüència el deteriori de la qualitat d’ensenyament”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here