Els propietaris del sòl de l'Hospital de Manises reclamen una indemnització de 13 milions a l'Ajuntament

366

Els antics propietaris del sòl de l'Hospital de Manises reclamen una indemnització de 13 milions d'euros, la meitat del pressupost anual, a l'Ajuntament per no haver estat lliurat l'aprofitament urbanístic que l'ex alcalde, Enrique Crespo, va pactar quan van cedir el terreny. Així ho ha anunciat l'actual equip de Govern a la web municipal.

Segons expliquen, “aquesta reclamació es produeix a conseqüència de la nefasta gestió urbanística duta a terme per l'anterior govern municipal que obtenia el sòl per a la construcció d'infraestructures a canvi de compensacions futures, sense reparar en el fet que si qualsevol persona no rep les compensacions pactades, cal compensar-li econòmicament”.

“La realitat és que a dia d'avui l'Ajuntament de Manises està hipotecat, de manera que si s'haguera d'efectuar el pagament, el forat econòmic en què quedaria l'administració seria descomunal”, expliquen des del Govern municipal.

A més, segons un informe dels serveis municipals, les indemnitzacions a pagar per tots els pactes del PP amb propietaris de sòl poden ascendir a 40 milions d'euros. “És a dir, cada maniser (bebés inclosos) hauria de pagar 1.250 euros per saldar el possible deute”, aseguren. Tot i així, l'Ajuntament ha anunciat que posarà tot el seu esforç “per a minimitzar l'impacte negatiu que aquestes reclamacions puguen tindre en la prestació dels serveis essencials a la comunitat que en cap moment es veuran afectats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.