El Consell Local de la infància i l'Adolescència (CLIA) de Rafelbunyol repren la seua activitat de manera presencial

641

El Consell Local de la infància i l'Adolescència (CLIA) de Rafelbunyol, va reprendre ahir la la seua activitat de manera presencial. Una represa de l'activitat habitual que ha sigut recollida amb molta il·lusió pels i les joves que s'han mostrat molta participació, aportant nombroses noves propostes per a enguany.

"Era la primera presa de contacte cara a cara per alguns dels i les membres. Ningú ha volgut perdre's aquesta cita. Amb el CLIA al complet hem pogut observar com les dinàmiques de grup i les interessants iniciatives que proposen són molt més actives en les reunions presencials" ens conta Rosa Azor, regidora de Joventut i Infància.

"Hem aprofitat aquesta reunió per al repartiment del material corporatiu que hem elaborat per als i les joves que formen part d'aquest consell, consistent en ferramentes pràctiques com llibretes o usb que utilitzaran durant les seues sessions. Una xicoteta mostra d'agraïment per la gran tasca que fan i que teníem moltes ganes de poder donar-se-la en mà" afirma Fran López, alcalde de la localitat.

Després de repassar els punts de la reunió anterior, van tractar la programació dels pròxims mesos, en els que destaquen el treball sobre el Pla Jove Municipal, la seua participació en el Pla Urbà d'Acció Municipal o el seu interés per realitzar sessions informatives sobre temes rellevants per al seu col·lectiu com per exemple l'educació no formal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.