Compromís exigeix responsabilitats polítiques a l’alcalde de Picanya per la sentència contraria a l’Ajuntament

0
108

Compromís per Picanya ha exigit en el plenari del mes d’abril responsabilitats polítiques a l’alcalde de Picanya Pep Almenar “i que assumisca el pagament de les costes de la seua butxaca després que una decisió seua il•legal, advertida reiteradament per Compromís i pel sindicat CCOO, haja acabat en una dura sentència amb repercussions econòmiques per a l’ajuntament”.
En el seu dia, segons el regidor de Compromís Xavier Rius, “Almenar, nomenà com a representant de l’ajuntament en la Mesa General de negociació amb els treballadors, a una persona, no membre de l’ajuntament.

“Des d’eixe moment i en diferents plenaris Compromís indicà que no era legal, ni les actuacions verbals, ni nomenar a una persona que no era ni membre ni treballador municipal ja que transgredia l’Estatut Bàsic de la Funció Pública”, segons Rius, “però Almenar feu cas omís i ratificava la seua decisió, també objectada pel sindicat CCOO i, aquest últim, dugué al jutjat el cas”

La sentència, segons Rius, “és clara i li recorda que els actes mitjançant es pronuncien els òrgans municipals no poden ser verbals i que la persona en qüestió no reuneix els requisit per poder representar l’ajuntament, coses que després de més 30 anys d’alcaldia, ell coneix sobradament. Ni com a President ni com a vocal”.

Segons explica el regidor de Compromís per Picanya, “ara la seua cabuderia els costarà diners a tots i totes els picanyers/es. I és més, va fer públic que la sentència es recurrible i ja vorem que passa amb el recurs. Com no ho paga ell, li dona el mateix el que puga costar a l’ajuntament. Està en la línea d’actuacions d’altres polítics que confonen el que volen amb el que podem fer i fan servir els recursos públics i les seues decisions en perjudici de l’interés generals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.