30 grups valencianas participaran al concurs musical ‘PREFRA. EMERGENTS 2013’ d’Alaquàs

355

Un total de 30 grups valencians s’han presentat al concurs musical “PREFRA. EMERGENTS 2013” organitzat per l’Ajuntament d’Alaquàs i l’Associació AFRA per tal de seleccionar els grups locals i valencians que enguany completaran el cartell del Festival Rock d’Alaquàs (FRA).

Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu donar la possibilitat a totes les formacions musicals d’Alaquàs i de la Comunitat Valenciana de poder participar en aquest festival que serveix com a plataforma de promoció i per donar suport a la creació musical que es genera a Alaquàs.

El FRA s’ha consolidat en els últims anys com un dels festivals de música independent, públic i gratuït més importants que aposta una oferta musical pública on es combinen els grups internacionals i nacionals amb els locals.

El concurs ofereix la possibilitat de formar part del cartell a un número d’entre 1 a 3 grups de música emergents de la Comunitat Valenciana, d’una forma participativa i oberta.

Està dirigit a tots els grups o solistes procedents de qualsevol punt de la Comunitat Valenciana que no tiguen contracte en vigor amb cap discogràfica.

Un jurat especialista en música independent seleccionarà les formacions que enguany actuaran junt als caps de cartell d’aquest festival valencià que es celebrarà com és habitual coincidint amb les Festes Majors d’Alaquàs.

Una vegada escoltades les gravacions, es seleccionaran els grups, que participaran en les actuacions en directe que tindran lloc als mesos d’abril i maig, de les quals es decidirà els grups seleccionats, que seran facilitats abans del 10 de maig.

Al mateix temps, s’establirà un sistema que permeta al públic assistent a cadascun dels concets, emetre els seus vots puntuant als participants.

El resultat d’aquestes votacions del públic es tindrà en compte pel jurat i el seu veredicte tindrà el mateix valor que el del jurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.