Compromís per Xirivella critica al PSPV per no demanar una reunió a Fulgencio per a frenar la degradació de la línia C-3

595

Compromís per Xirivella ha criticat que sis mesos després que el ministre José Luis Ábalos nomenara Juan Carlos Fulgencio coordinador de rodalies per a la Comunitat Valenciana, l’equip de govern no ha mostrat cap interés per reunir-se amb ell, tot i que la línia C-3, que passa per Xirivella "no ha parat de degradar-se en els últims mesos".

estación Xirivella línea C-3Des que es va conéixer el nomenament de Fulgencio, en octubre de l’any passat, Compromís ha preguntat en diverses ocasions si l’equip de govern tenia intenció de demanar-li una reunió, però no ha tingut resposta. Per aixó al pròxim ple municipal Compromís presentarà una moció per a demanar esta reunió.

Ricard Barberà, portaveu de Compromís Xirivella i exalcalde de la localitat, ha explicat que la moció té per objetiu “forçar un debat que Xirivella necessita: molta gent ja està desmoralitzada perquè no veuen el dia que la línia C-3 es modernitze per a prestar un servici de qualitat. Potser és això el que vol el Ministeri de Transports i Mobilitat: que s’accepte el desmantellament de la línia sense massa protestes i sense que primer hi haja una alternativa”.

Barberá ha explicat que els veíns de Xirivella “necessitem saber què vol fer el Govern central amb el tren, per què no hi ha inversions en la C-3, per què no s’ha recuperat el servici fins a Camporrobles i per què deixa que el servici es vaja degradant".

Per això Compomís per Xirivella considera "necessària la reunió amb el coordinador de rodalies. Una reunió en què estiguen presents també els portaveus dels grups municipals i una representació de Plataforma pel Transport Públic de l’Horta Sud”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.