El diumenge es disputarà la volta de les semifinals del Campionat Individual de Frontó

0
146

Pilota-Pasqual-Adrian

Este diumenge es disputarà la volta de les semifinals del Campionat Individual de Frontó. El passat cap de setmana es disputava l’anada de les semifinals de la categoria Especial, que enfrontava, d’una banda, a Pasqual de la Pobla i Adrián de Museros, i per l’altra a Alejandro de Paterna i Adrián de Quart de Poblet.

La primera d’elles, que es jugava en el frontó de Pasqual, suposava la primera derrota del campionat per a Adriàn de Museros, qui queia derrotat per un marcador de 41 a 26. Molt de cara es posen les coses ara per a Pascual que té un avantatge de 15 punts per a afrontar la partida de volta que tindrà lloc a Xest el migdia del diumenge.

En l’altra semifinal d’esta màxima categoria Alejandro de Paterna, que havia acabat la lligueta com primer de grup queia davant Adrián de Quart qui demostrava per què és l’actual subcampió i s’imposava per 25 a 41. La volta d’esta eliminatòria també es disputarà el diumenge al matí, en este cas, en el frontó de Quart de Poblet.  Per la seua banda, en la primera, segona i tercera categoria comencen este mateix cap de setmana les semifinals.

En primera s’enfrontaran, d’una banda, Jose de Moixent i Ximo d’Almenara, i per un altre Fran de Quartell i Dani d’Alginet. Els contendents que han aconseguit esta ronda en segona categoria, són Iván de Quart i Isaac de Silla que barallaran per un lloc en la final, i Jaime de Quart de Poblet i Nacho d’Estivella, que faran el propi. Marcelo de Casinos, Javi d’Almussafes, Jesús d’Alcublas i Luis de Godella seran els semifinalistes que entre hui i demà disputaran l’anada de les semifinals de tercera.

D’altra banda, el passat cap de setmana també es disputava l’anada de semifinals en la quarta categoria, amb els resultats següents: Xavi de Godella 41-16 Rafa d’Alcublas / Pedro de Moixent 34 – 41 Toni de Moixent, eliminatòries ambdós que es resoldran durant el cap de setmana.

Les categories que competixen entre setmana també han disputat ja l’anada de les seues semifinals amb els resultats següents: 1ª Carlos de Beniparrell 41 – 21 Rubén d’Albuixech i Paco de Meliana 41 – 29 Julio de Vinalesa. 2ª: Higinio de Massalfassar 41 – 19 Salva de Foios i Pepe de Meliana 41 – 32 Ramón de Massalfassar-

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.