Les Falleres Majors d’Alaquàs donen inici a les Falles amb la tradicional Crida des del Castell

635

Alaquàs va començar oficialment les seues festes de Falles diumenge passat 25 de febrer amb la tradicional Crida des del Castell. Les Falleres Majors de 2018, Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos, acompanyades per l'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, la regidora de Falles, Isabel Mondéjar, i la presidenta de Junta Local Fallera, Juli Roselló, van ser les encarregades d'inaugurar les Falles municipals.

L'acte va començar amb l'arribada de les Falleres Majors i amb les Corts d'Honor al Castell, on estaven congregades les onze comissions falleres i veïns i veïnes d'Alaquàs. En el discurs, les Falleres Majors es van encarregar d'inaugurar les festes josefines, a més de convidar a tots els festers i les festeres a gaudir de la programació fallera.

La Fallera Major Infantil va animar a “totes les comissions a gaudir de les festes”, a més de convidar a “els xiquets i xiquetes al fet que coneguen les nostres festes”. Per la seua banda, la Fallera Major va destacar que “ha arribat el moment d'omplir tots els racons del nostre poble del millor olor que té València: la pólvora” i va indicar que “ser faller és la nostra forma de vida”.

Finalment, la comitiva fallera es va desplaçar fins al Auditori per a celebrar l'acte de Pleitesia a les Falleres Majors d'Alaquàs i les seues onze comissions. Un acte replet d'emoció i sentiments amb el qual es donen per iniciades les Falles d’Alaquàs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.