Vinalesa estrena ‘la coberta’ malgrat que l’adjudicatària no ha acabat l’obra

340

Dos anys després de l’inici de les obres per a construir una coberta a la pista multiesportiva del poliesportiu municipal, els veïns de Vinalesa poden començar a utilitzar les instal·lacions malgrat que l’Ajuntament no ha realitzat la recepció oficial del projecte.

Vinalesa Polideportivo pista cubierta

Els treballs començaren en febrer de 2014 i tenien un termini d’execució de 4 mesos. La Corporació adjudicà la construcció a l’empresa Pensol Obras, que oferia millores respecte del projecte inicial valorades en més de 60.000 euros i que comptava amb una important trajectòria urbanística a les seues esquenes, amb l’ampliació de col·legis i poliesportius i l’edificació de centres culturals i espais comercials.

No obstant, la supervisió de la construcció de la coberta a Vinalesa per part dels polítics i tècnics municipals ha suposat desavinences amb el contractista des del principi, que no ha complit amb les condicions marcades al projecte d’execució.

Després d’una llarga tramitació burocràtica, l’Ajuntament no ha acceptat recepcionar l’obra perquè la mercantil concessionària no ha resolt les nombroses deficiències detectades en la construcció de la coberta. Així, atenent a la urgència d’utilitzar l’espai per part dels clubs i les escoles de Bàsquet i Patinatge,  que fa dos anys que desenvolupen la seua activitat en altres emplaçaments i que han traslladat el seu malestar de manera reiterada a l’equip de govern, l’Ajuntament de Vinalesa ha decidit utilitzar l’espai per raons d’excepcional interés públic i en compliment de les lleis i reglaments de Contractacions de les Administracions Públiques.

Abans d’obrir la instal·lació a la ciutadania, una empresa especialitzada ha realitzat diferents assajos a la infraestructura per tal de certificar que no hi ha cap perill per a la seguretat de les persones. Tanmateix, l’Ajuntament s’ha compromés a anar resolent les deficiències detectades i a completar les obres segons el projecte inicial, mentre se soluciona la situació amb el contractista i amb la Diputació de València, que ha subvencionat íntegrament els treballs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.