Foios asfaltarà el Camí de la Mar

547

L’Ajuntament de Foios invertirà en els pròxims mesos uns altres 29.000 euros en asfaltar els trams més deteriorats del Camí de la Mar, gràcies a una subvenció de la Conselleria d’Agricultura per a l’acondicionament de camins rurals. L’actuació completa una inversió de 34.000 euros del 2017 sobre els 500 metres de camí més crítics.

L’actuació intervé ara sobre uns 450 metres lineals, en trams molt deteriorats i amb més risc per a trànsit rodat i de persones, pavimentant també part de la cuneta, la qual cosa permet guanyar fins a 2 metres d’ample de via. Estes dos intervencions han buscat guanyar visibilitat en el camí i espacialment en les revoltes, millorant les condicions de la doble direcció de vehicles i prevenint el risc de col·lisió

Les obres de condicionament del Camí de la Mar són una vella reivindicació dels usuaris, llauradors de parcel•les d’horta a les que serveix el camí, i altres persones que accedeixen al poble per l’est, però és sobretot una demanda del veïnat de Cuiper pels que el Camí de la Mar és la via de comunicació entre el nucli principal de població i el barri.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.