El Bloc de l’Horta Nord reclama a la Generalitat que pague els 757.000 euros que deu al Consorci de Serveis Socials

165

El Bloc de l'Horta Nord ha reclamat a la Generalitat Valenciana que pague els 757.239, 60 euros que li déu al Consorci Comarcal de Serveis Socials de l'Horta Nord. Segons la formación política, “l'impagament per part de la Generalitat posa en greu risc el futur de centres d'atenció a discapacitats de la comarca”.
En concret, els centres són Centre Ocupacional Reina Sofia (el deute és de 112.471, 20); Centre de Dia Reina Sofia (deute de 99.982, 20); Centre d'Atenció Primerenca d'Alboraia (169.984, 20); Centre Ocupacional Pas a Pas (223.524, 60); Centre d'Atenció Primerenca de Massamagrell (151.277, 40 euros de deute).

El Bloc de l'Horta Nord recolza les reivindicacions dels treballadors del Consorci Comarcal de Serveis Socials de l'Horta Nord que reclamen el pagament del deute de la Generalitat amb el Consorci.

El secretari comarcal, Francesc Pastor, ha declarat "en totes les circumstàncies s'ha de prioritzar a les persones que necessiten una atenció especial, com són les persones amb discapacitat o amb un retard maduratiu, però en cojuntures de crisi com l'actual encara més. Des del Bloc estem per la continuïtat dels centres del Consorci i de la seua important tasca en pro de la integració de les persones amb discapacitat".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.