Alaquàs demana a Infraestructuras que les freqüències horàries de la línia C3 siguen les del 2007

566

Declaración de Xirivella. Reunión con Secretario de Estado de Infraestructuras

Després de la reunió dels alcaldes firmants de la Declaració de Xirivella en el Secretario de Estado de Infraestructuras, l'alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha manifestat que “continuarà reivindicant i treballant per assegurar l’arribada del tren de rodalia C-3 al centre de València i per garantir als veïns i veïnes un transport públic de qualitat”.

L'alcaldessa d'Alaquàs i els responsables dels municipis han reclamat que es restableixquen "les mateixes freqüències horàries que hi havia el 2007. Des del govern central s'han limitat a dir que han parlat de fer estudis i mirar les possibilitats dins del marc pressupostari de què disposen. Tampoc hi ha hagut una resposta clara sobre les estacions, més enllà de la promesa que enviaran un tècnic a cada estació per valorar l'estat en què es troben".

Pel que fa a la inversió que necessita la línia entre Bunyol i Camporrobles, el secretari d'Estat s'ha acollit al Pla d'Inversions que arriba fins el 2020 i on es contempla l'electrificació fins a Bunyol, cosa que, segons les seues paraules, no vol dir que no es farà la resta, però haurà de ser en un pla posterior.

S'han tractat també les qüestions d'accessibilitat on el Ministeri ha explicat totes les inversions que s'estan fent en este sentit i hi ha hagut també un compromís d'estudiar la possibilitat que Camporrobles estiga inclòs en la línia de Rodalia.

Per a l'alcaldessa d'Alaquàs, l'encontre s'ha fet després de la pressió exercida en les últimes setmanes per fer que la ministra de Foment, Ana Pastor, es reunira amb els alcaldes, cosa que, de moment, no ha ocorregut.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.