Vinalesa retransmetrà per internet els plenaris municipals

0
78
Bankia

A l’últim ple de l’Ajuntament de Vinalesa, s’aprovà, per unanimitat, la proposta de retransmissió dels plenaris municipals a través d’internet presentada pel grup municipal Bloc-Compromís.
La iniciativa defesa pel regidor valencianista, Ferran Pardo, pretén aprofundir en la transparència informativa i afavorir la participació ciutadana en els assumptes de l’Ajuntament i fer de Vinalesa un poble punter en la implantació d’estes mesures.

A partir de la seua aplicació, tots els veïns d’este poble de l’Horta Nord, podran visualitzar per internet els plens en directe des del web de l’Ajuntament, on s’emmagatzemaran totes les gravacions i es podran consultar posteriorment.

Prèviament, es presentarà un informe per a determinar quin cost tindrà, a petició del PSOE i del PP, que aprovaren la mesura amb esta condició. Des de Bloc-Compromís, tot i acceptar este punt, es considera que és totalment innecessari, ja que amb pocs recursos informàtics i sense la necessitat de contractar personal, la proposta podria posar-se en funcionament de manera immediata.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here