Podem demana que no es torne a comprometre mai més el present i el futur d'Alboraia sense escoltar al poble

1117

Podem Alboraia ha qüestionat l’acord “pres en plena pandèmia, amb l’únic suport del PSPV Alboraia i que suposa allargar la situació de l’endeutament d’Alboraia fins a 2059” entre el Govern municipal en mans del PSPV i Ferrocarrils de la Generalitat per tal d’assumir i refinançar el deute generat pel soterrament de les vies del metro.

Per al portaveu de Podem Alboraia, Alberto Bolinches, “en un moment com l’actual, en mig d’una pandèmia mundial de la qual encara no coneixem les conseqüències, no entenem este deute enorme que deixa en una molt mala posició als veïns d’Alboraia durant molts anys per a respondre a reptes com el de la pandèmia o altres que en el futur s’hagen d’afrontar”.

Bolinches ha explicat que  “es evident que les sentències s’han de complir, però la política no ha funcionat, ni abans amb el Partit Popular de Manuel Álvaro que ens va deixar un llegat de deutes en l’Ajuntament, ni ara amb els socialistes que han assumit el deute al complet sense cap alternativa i sense consens amb altres grups polítics”.

El portaveu de Podem Alboraia ha criticat la decissió al considera que “per afrontar els reptes més importants que tenim com a poble, la gestió ha de comptar amb un procés de participació i informació que escolte l’opinió de la ciutadania i de totes les forces polítiques i socials d’Alboraia”.

Podem Alboraia es posa a disposició de l’equip de Govern, dels grups de l’oposició, i de tot el veïnat,  per  tractar de trobar consensos que tinguen en compte a les persones del poble,  qui finalment hauran de pagar un deute del qual no són responsables directes. Però que no es torne a comprometre mai més el present i el futur del poble, sense escoltar al poble”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.