Paiporta canvia l’ubicació del Jove Rock i del a discomòbil de Ramiro DJ per millorar la seguretat dels assistents

0
2 lecturas

Després de les reunions mantingudes amb cossos i forces de seguretat, i seguint les seues recomanacions, es reubicaran els esdeveniments on es preveu una nombrosa afluència de gent. L’objectiu serà el de garantir la bona marxa de les festes.

Més concretament, els espectacles afectats per aquestes modificacions seran la Discomòbil amb Ramiro DJ de dilluns 12 d’agost, que ara ocuparà el final del carrer Mestre Serrano (entre els carrers Literato Azorín i Sant Donís) i el Jove Rock de dimarts, dia 13, que tindrà lloc a la carretera de Picanya. La realització d’ambdues activitats estava prevista a l’àrea de casetes de festa.

El regidor de l’Àrea d’Interior i de Festes, Vicent Císcar, ha mantingut reunions amb presència de Policia Local i Guardia Civil per establir el dispositiu de seguretat de Festes i garantir la pau i la tranquil·litat de tothom. “La seguretat i el correcte desenvolupament de totes i cadascuna de les activitats de les Festes és la nostra principal preocupació”, ha afirmat el regidor.

Per a aconseguir aquest objectiu, la dotació policial al carrer serà l’adequada per a un transcurs tranquil i segur al llarg de totes les Festes. A més totes les forces de seguretat estan implicades i compromeses per a que es done un bon transcurs d’aquestes Festes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí