Museros llança un missatge de tranquil.litat davant el brot de COVID-19 detectat

857

Després que la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat ha comunicat l’existència d’un brot de la Covid-19 d’un mateix nucli familiar amb un total de 4 persones infectades, l’Ajuntament de Museros ha informat que aquestes ja estan aïllades i s’han activat tots els protocols sanitaris corresponents per fer front aquesta situació.

cconselleria sanitat sedePer aquesta raó, l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, vol traslladar a tots els veïns i veïnes, un missatge de tranquil·litat i calma perquè “la situació està totalment controlada per les autoritats sanitàries. No obstant això, no s’ha de baixar la guardià i cal que se seguisca respectant les recomanacions de la nova normalitat, i actuant amb cap, precaució i responsabilitat”.

D’altra banda, l’Ajuntament també activitat els protocols municipals i intensificarà les tasques rutinàries de desinfecció dels carrers, parcs, dependències i serveis municipals, que es porten a terme des del principi de l’emergència sanitària, per a frenar el contagi i la propagació del Covid-19. Així com la difusió pels canals oficials d’informació d’utilitat per seguir amb la prevenció i higiene.

Per això, davant els rumors i especulacions es demana consultar únicament fonts oficials, així com difondre informació vertadera i contrastada per evitar confusions entre la població.

A més, l’ajuntament de Museros recomana continuar amb les mesures de prevenció i higiene marcades per les autoritats sanitàries per evitar la transmissió del virus com l’ús obligatori de la mascareta per a tota la població major de 6 anys, excepte casos especials, a espais oberts o tancats d’ús públic, la distància de seguretat interpersonal mínima de 1,5 metres, així com una bona i continua higiene de mans. .

L’Ajuntament vol donar les gràcies a cada u dels veïns i de les veïnes pel seu esforç i comportament durant aquests mesos, així com a tots els sectors essencials com el personal sanitari o les forces de seguretat que han estat i estan al peu del cano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.