Museros acull el diumenge la II Fira del Comerç amb ofertes i degustacions per als visitants

655

fira comerç muserosL’Ajuntament de Museros, conjuntament amb els comerciants del municipi, oferirà la II Fira del Comerç per tal d’incentivar l’economia de la població. La inauguració de la Fira serà diumenge, 5 d’octubre, a les 11.30 hores a l’avinguda de la Creu i l’acte estarà acompanyat pel tabal i la dolçaina.

A més dels estands del comerciants adherits a aquesta fira hi haurà, per als més menuts, castells inflables i animació infantil, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.00 hores. I per als més majors, el gimnàs Enzo Sport farà dues exhibicions a les 12.00 i a les 18.00 hores.

A més d’altres activitats que es faran al llarg del dia, alguns dels comerciants oferiran degustacions dels seus productes. Els comerços participants tindran, a la seua disposició, un carnet que repartiran a aquells clients que hagen realitzat una compra al

seu estand de la fira, on apareixerà el nom, l’adreça i el telèfon del comprador, per tal de formar part dels sorteigs que cada hora es faran.

El premi que es repartirà en cadascun dels sorteigs, que es realitzaran durant tota la jornada que dure la Fira, consistirà en un val per fer una compra en el comerç on s’haja comprat. La cloenda de la II Fira del Comerç de Museros es portarà a terme a les 19.00 hores.

Els comerços participants són la Agencia viajes Museros, Ambients, Amethyt, Bar Cañas del Sur,  Bar Palmira,  Carnicería Ramón y Carmen, Carniseria Costa i Bosch, Casa Nieves, Casa Wiso,  Cienfragancias, Cosetes, Enzo Sport, Esport Actiu, Fantasi Cookis, Farmacia Museros, Fiat Vergimovil, Forn Baltasar, Foto$Imagen Digital, Herbasana, Herbosteria Zen  Joieria Uso Contestad, Jumping Clay,  Kia Museros, Dicamotors  L’Andana, La Cistella, Lencería Rosa, Muget Floristería, Mrw Museros, My Look, Nacar, Papelería Pim-Pam, Rosa Fenollosa, Centro Estetica Sport Museros, Atmosfera, Stibio, cosmética natural, Tu Modista Manuika, Zapatería Rebeca Asocum, Caritas, Club de Basket.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.