Esgotades fins al 24 d'agost les entrades de les ‘Nits de Natura a la Costera’

58 lecturas

Les sessions de ‘Nits de Natura a la Costera’, organitzades pel col·lectiu Acció Ecologista-Agró en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol, estan sent un èxit: les places per participar en les pròximes activitats que mesclen jocs i teatre ja s'han esgotat.

Els interessats encara estan a temps d'unir-se a la ruta Amigues de la nit, un espectacle familiar sobre rates penades, que tindrà lloc en la Costera dijous que ve 24 d'agost.

La primera cita amb este programa d'activitats va tindre lloc dissabte passat 8 de juliol, en la que Calderona Viva va tornar al paratge natural municipal de la Costera per a interpretar Amigues de la nit, una representació en què van participar quasi 40 amants de la naturalesa que havien reservat –i esgotat– les places feia unes quantes setmanes. Les 60 places de les funcions sobre Els mags dels estrel·les, que tindran lloc tant dissabte que ve 21 de juliol com el divendres 11 d'agost, també s'han esgotat.

Afortunadament, els veïns de Puçol encara estan a temps de descobrir a través de jocs teatralitzats els beneficis ambientals que generen les rates penades si s'apunten a la sessió d'Amigues de la nit del pròxim 24 d'agost.

A més d'aquestes quatre rutes teatralitzades per Calderona Viva, AE-Agró va celebrar al juny ‘La Nit dels Mussols’ junt amb la Societat Valenciana d’Ornitologia i ‘La Nit de les Rates Penades’ amb La Granja de Bitxos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí