Els cuiners no professionals d'Alcàsser tenen una cita en motiu del V concurs gastronòmic

3 lecturas

L'Ajuntament d'Alcàsser convoca la V edició del Concurs Gastronòmic ‘Sabors del món’ amb la finalitat de difondre les elaboracions gastronòmiques de totes les cultures presents en Alcàsser, mitjançant l'elaboració de plats de persones aficionades que desitgen mostrar les seues habilitats culinàries, i contribuir a un major èxit i difusió de la XV Edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial.

Podran participar totes les persones, aficionades i amants de la cuina, de forma individual. És un concurs amateur per el qual queda expressament prohibida la participació de cuiners, forners i pastissers professionals.

El termini de presentació finalitzarà divendres 18 octubre a les 14 h. Els concursants hauran d’omplir la fitxa d’inscripció amb la relació dels ingredients utilitzats i breu descripció de la seua elaboració.

El concurs tindrà dos modalitats: la de receptes salades (entrant o plat principal) i receptes dolces (dolços o pastissos) i cada concursant únicament podrà participar amb una sola modalitat.

El jurat estarà format per diversos representants de les entitats participants en la Mostra 2019, per un representant d’AECA, per professionals del sector de la gastronomia i la restauració i per un representant del blog de cuina Rec&Rec Gastronòmic.

Els premis seran targetes regal per a cada modalitat (recepta salada i recepta dolça per a comprar als comerços adherits a l’Associació d’Empresari i Comerciants d’Alcàsser AECA; un primer premi per valor de 150 euros per cada modalitat; un segon premi per valor de 100 euros per cada modalitat i un tercer premi per valor de 50 euros per cada modalitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.