48 comerços, entitats i restaurants participaràn a la XV mostra agroalimentària i comercial d’Alcàsser

886

L’Ajuntament d’Alcàsser ja està a punt per a la XV edició de la Mostra Agroalimentària i Comercial d’Alcàsser, mostra en la que participaràn de 48 comerços, entitats, associacions, bars i restaurants de la localitat.

Aquest cap de setmana els carrers i places d’Alcàsser es convertiràn en el millor aparador d’Alcàsser, fent gala de la hospitalitat que sempre ofereixen els alcassers i alcasseres a tots els visitants.

Al llarg del cap se setmana la mostra comptarà amb la col·laboració d’entitats participants, com la Societat Musical Sta. Cecília, que oferirà les actuacions de la  Big Band, la Banda Juvenil i el Grup de Metalls en la plaça del Mercat.

En la Caseta de l’Ajuntament s’oferiran diversos tallers per al públic familiar, com el Taller organitzat per les Escoles pels Objectius de Desenvolupament Sostenible i un Taller Infantil ActiSaludable de la Càtedra Consum, per iniciar en l’alimentació equilibrada i saludable. També tindrà lloc un taller de manualitats en fang i es podrà fer canasta en la caseta del club de Basquet.

La plaça del Castell se convertirà una gran ludoteca amb el Vaixell  Víking, Laberint Musical, Jocs de taula, Tio Vivo Leonardo da Vinci i Taules d’enginy.

La empresa Balconet transformarà els carrers i places d’Alcàsser en un Mercat Medieval, i al llarg del cap de setmana amb tallers artesans, exposicions, Zoco àrab, joglars i contacomtes, teatre de carrers, cercaviles musicals i ens sorprendran  amb un gran espectacle el dissabte per la nit que encantarà a grans i menuts.

El diumenge 20 de a les 11 h, tindrà lloc la V edició del Concurs Gastronòmic ‘Sabors del Món’ en l’edifici històric del Mercat Municipal. Com anys enrere des de 2015, els premis per als guanyadors estaran dotat de targetes regal de Caixa Popular per a comprar exclusivament als comerços locals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.