El carrer del doctor Moliner de Moncada passarà a ser de calçada mixta

1398

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Moncada, d'EUPV-Acord Ciutadà, Vicent Conejero, ha anunciat les obres que s'estan portant a terme per convertir el carrer del doctor Moliner en un de calçada mixta. Conejero manifesta que esta obra va encaminada a adaptar Moncada “a la visió de l'urbanisme que té l'agrupació política, enfocada a facilitar el dia a dia dels ciutadans”.

Davant de la petició de molts veïns per fer-la de vianants i l'evident deteriorament en les parets, el regidor ha decidit pintar el carrer Dr. Moliner i convertir-la en una calçada mixta.
En ser el carrer tan estret l'aparcament dels cotxes provocava el desgast de la pintura de les cases. D'ara en avant no es podrà aparcar, passant a ser una calçada mixta, en la que vianants i bicicletes tindran prioritat i els vehicles només podran circular a un màxim de 10 quilòmetres hora.

El cost es redueix tan sols a la pintura, ja que ha sigut realitzada per la brigada d'obres de l'Ajuntament. A més s'està procedint ja al reemplaçament de les peretes de 45w instal·lades pel govern anterior per altres de 55w, perquè es troba entre les prioritats de la regidoria solucionar el problema de la il·luminació.

El regidor manifesta la seua intenció d'atendre les preocupacions principals dels ciutadans quant a manteniment i mobilitat, per la qual cosa “a poc a poc s'ira posant solució al problema de la il·luminació i adaptant el poble amb el vianant sempre en ment”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.