Catarroja llança una amplia oferta per a la Infància i la Joventut este Nadal

715

Les àrees de Joventut, Festes i Esports de l'Ajuntament de Catarroja han treballat juntes oer a llançar una interessant oferta lúdica i festiva de forma que els més joves puguen gaudir al municipi d'activitats pensades exclusivament per a ells. Un interessant programa que del 20 de desembre al 5 de gener portarà les noves nits d'oci alternatiu, així com divertides carreres de karts, les escape rooms més misterioses, acabant aquest programa, en la sempre tradicional Cavalcada de Reis.

Un dels objectius marcats per la regidoria de Joventut és fomentar les activitats en grup entre els joves, de manera que puguen juntar llaços d'amistat i col·laboració durant uns dies en què compten amb un major temps lliure. Per això, dins d'un variat programa destaquen les nits d'oci alternatiu que se celebraran en el Espai Barraques de la Plaça Llotgeta de Catarroja els dies 20, 21 i 28 de desembre a partir de les 9 de la nit. Es tracta d'una activitat dirigida a joves entre 13 i 18 anys en la qual, després d'un sopar de cabasset entre els assistents, es desenvoluparà una divertida sèrie d'activitats programades per l'equip tècnic municipal.

En aquest sentit, el regidor de Joventut, Miquel Verdeguer, ha explicat que la programació d'aquestes nits d'oci alternatiu han de ser una important prova de foc perquè durant l'any es prolonguen aquest tipus d'activitats. “Es tracta de generar nous espais en el qual els joves puguen desenvolupar activitats, en un ambient d'oci sa i divertit. La nostra voluntat és que durant l'any vinent, 2020, i la resta de la legislatura aquestes cites es repartisquen en el calendari”, explica Verdeguer.

 

Un programa molt complet

A més de les nits d'oci alternatiu, des de l'àrea de Joventut, dins del programa Nadal Jove ha programat una sèrie d'excursions amb característiques lúdiques i també educatives. Aquestes abasten des de una eixida al Desert de les Palmes, per a realitzar una activitat de senderisme interpretatiu, una divertida carrera de karts en el Circuit Ricardo Tormo, així com una nit en el Museu de les Arts i les Ciències Principe Felipe, o una jornada de videojocs amb el youtuber Perxitaa.

Sense eixir de Catarroja i dirigit a la infància, les xiquetes i xiquets podran gaudir del Parc d’Oci Nadalenc, que enguany es tornarà a situar en el pavelló municipal. Unflables, jocs i activitats destinades als més menuts de la casa i que es dividiran en tres espais diferents en correspondència amb la seua edat fins als 12 anys.

Finalment, els tres grans clàssics d'aquestes dates a Catarroja. En primer lloc, la San Silvestre de Catarroja, que enguany tindrà lloc el 27 de desembre a les 17,30 hores. La inscripció a la prova ja està oberta en el Centre d’informació Juvenil ubicat a l’Ajuntament. Una carrera lúdica que eixirà de la plaça del Mercat i que tindrà recompensa per a les millors disfresses.

D'altra banda, enguany en la plaça Llotgeta s'ha tornat a planificar una gran festa amb motiu de la Nit de cap d'any per a viure les 12 campanades a Catarroja amb actuació músical i molt bon ambient. I, com no podia ser d'una altra forma, els Reis Mags arribaran el 5 de gener carregats de regals i de sorpreses en una altra vesprada màgica de cavalcada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.