Cap de setmana ple d'activitats a Torrent

7 lecturas

Este cap de setmana, M. Jesús Rincón i Prieto i Alexia Manzano i Muñoz seran exaltades com a Falleres Majors de Torrent per a l’any 2018. L’Auditori acollirà este acte tan important dins del calendari faller, en el qual les dos representants de les festes falleres viuran grans moments acompanyades de les seues Corts d’Honor. La exaltació major tindrà lloc dissabte a les 21.30 h i la infantil serà diumenge, a les 17.30 h.

La programació del cap de setmana també inclou activitats divertides per als xiquets i xiquetes. D’una banda, diumenge a partir de les 11 h, a l’Hort de Trénor, està previst el taller Animals a taponades, en què aprendran a utilitzar el material reciclat, com per exemple botelles, per a fer animals. I d’altra banda, el Centre Ambiental del Vedat ha preparat un taller infantil de cuina per a ensenyar com es preparen els sucs naturals amb fruites i verdures. Diumenge a les 11 h.

Mercat de vins

A més, el mateix Centre Ambiental acollirà el Mercat de vins; un mercat de proximitat que comptarà amb productes de vi valencià i ecològic. I els més xicotets podran passar una bona estona amb un taller gratuït i un concert. A partir de les 11.30 hores.

A banda, divendres, a partir de les 18 h es celebrarà la primera Gran barbacoa de empresaris i treballadors del polígon del Mas del Jutge. Es farà al carrer de l’Hort de Soriano i estarà amenitzada amb música, hi haurà monòlegs, sorteigs, exposicions, menjar i beguda.

I per a acabar, al carrer de Fra Antonio Panes tindrà lloc la primera Jornada de Pintura, que pertany al concurs mural organitzat per l’Àrea de Joventut, amb la gran novetat que serà participativa i podrà acudir a pintar tot aquell que vulga. La guanyadora i artista alemanya, Lisa Baeblich, Lyly, pintarà la seua obra, des de les 10 fins a les 18 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí