L'IES Gonzalo Anaya de Xirivella reclama la incorporació de 2 conserges que falten des de desembre i gener

1052

El Consell Escolar de l'IES Gonzalo Anaya de Xirivella va realitzar una asseguda a les portes del centre el dilluns 15 d'abril per a denunciar la falta de de dos conserges, que falten des de desembre i gener i que ha impedit cobrir com cal el servei durant tot l'horari lectiu que en el cas del Gonzalo Anaya, és de 7:30 a 22 hores.

Xirivella Gonzalo Anaya manifestacionLa direcció del centre porta des de desembre de 2018 realitzant els tràmits necessaris per a esmenar la falta de personal, però en paraules del director “l'administració porta quatre mesos torejant-nos per a dalt i per a baix i ací no ve ningú”.

Per això es var convocar una concentració a les portes de l'institut, a l'hora de l'esbarjo per a facilitar la participació de la comunitat educativa, sense perjudicar la marxa de les activitats lectives.

La jornada ha transcorregut en un ambient reivindicatiu i festiu, en què han participat alumnat, AMPA, professorat, representants del sindicat FECCOOPV i autoritats municipals.

L'alcalde de Xirivella, Ricard Barberà, ha explicat com la Regidora d'Educació ha estat realitzant gestions en Conselleria per a accelerar al màxim el procés per a cobrir les vacants. Per la seua part, Michel Montaner indica com que no existeix oferta de places de difícil cobertura, com ocorre per al personal docent, “quan s'acaben les borses de treball de subalterns, el procés de substitució pot arribar a allargar-se fins a sis mesos”.

El Consell Escolar reclama “la immediata normalització d'aquesta situació”, que la FECCOOPV ve denunciant des de fa mesos davant les Conselleries d'Educació i d'Administració Pública; d'aquesta última depèn directament la cobertura de les vacants del personal subaltern dels Instituts d'Educació Secundària.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.