Una inversió de 66.000 euros completa la reforma de la piscina municipal de Foios

0
650

Foios ja ha començat les obres corresponents al Pla d’Obres i Serveis de la Diputació de València, que ultimaran la reforma integral dels vestidors de la piscina municipal. La inversió, que ascendeix a 66.000 €, se suma a les 2 intervencions efectuades en 2016 amb càrrec del Plan d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació i a un de la Conselleria d’Esports.

Reforma piscina municipal FoiosEn total, prop de 150.000 € en tres fases que han servit per remodelar uns vestidors de més de 35 anys i adaptar-los completament a la legislació vigent en matèria d’accessibilitat i a la normativa especifica per a piscines.

Fruit d’esta remodelació, s’ha optimitzat l’espai interior i s’ha obtingut una aula polivalent de prop de 100 m2 que es destinarà a activitats de gimnàstica. Precisament, esta tercera intervenció té per objecte aprofitar l’espai polivalent durant tot l’any, especialment quan la piscina està tancada. Així, s’està construint un passadís cobert i tancat, fet d’envà de blocs de vidre per mantindre la il•luminació natural, plenament accessible als dos espais, vestidors i aula. Per a protegir el passadís i l’accés segur dels usuaris, s’instal•laran uns pals i una xarxa cobrint l’espai de l’àrea de la porteria situada en front dels vestidors.

Amb la intervenció se substituirà i alçarà l’actual paviment de rajoles amb l’execució d’un paviment de formigó imprès, semblant a l’existent en els accessos a les piscines, des de la zona de l’accés principal del carrer fins el passadís, així com la substitució del paviment de les dutxes exteriors de les piscines.

Per últim, l’obra es completarà amb la connexió del sanejament de la piscina, dels vestidors del futbol i de la pilota a la xarxa pública recentment executada davant de l’institut.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here