Un total de 83 xiquets i xiquetes de 2 i 3 anys tenen garantida l'escolarització gratuïta a Silla

1194

El curs 2018/2019 ve marcat a Silla per l'escolarització 100 % gratuïta dels escolars de dos i 3 anys en l'escoleta municipal. La Regidoria d'Educació ha gestionat esta mesura sufragada per la Conselleria d'Educació, que posa a l'abast de les famílies del municipi 65 places gratuïtes de 2-3 anys a l'Escoleta Municipal i 18 places a l'Aula del CEIP Sant Roc, que es va posar en marxa el curs 2016/2017.

Concretament, a Silla hi ha un 46 % dels xiquets i de les xiquetes de 2-3 anys escolaritzats amb plena gratuïtat. La resta de l'alumnat matriculat ha optat pel bo infantil, una ajuda que es completarà amb una altra municipal procedent dels romanents de les diferents partides d'Educació.

Pel que fa al nombre de places gratuïtes de 2 i 3 anys, a Silla s’ha passat, en tres cursos, de tindre 0 places a 83 places públiques.

L'escolarització gratuïta des dels 2 anys de tots els xiquets i xiquetes en l'ensenyament públic, mitjançant les escoletes municipals i les aules experimentals als col·legis públics és un dels objectius del projecte impulsat per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana.

Per a Raquel Sánchez, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Silla, "valore molt positivament aquesta mesura de Conselleria d'Educació així com l'esforç del nostre govern municipal de crear l'aula de 2 anys del CEIP Sant Roc com l'anterior govern progressista que va construir una escoleta amb tres línies de 2-3 anys. Açò ens ha permés poder acollir-nos al programa actual de gratuïtat de 2-3 anys”. A més, ha explicat: "Ara el nostre objectiu és continuar augmentant progressivament el nombre de places públiques, a més de mantenir els bons d'ajudes a les famílies per l'alumnat matriculat en les escoletes homologades".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.