Maldats, Ràdio Rude i JazzWoman i Periferia Norte, cartell del primer Figa Fest de Xirivella

1113

El pròxim divendres 14 de setembre, a les 22:30 hores, al pàrquing de la plaça de Sant Josep – Jesús Ferrando (davant el centre de Salut) amb entrada gratuïta els veïns de Xirivella tindran l’oportunitat de disfrutar del rock valencià gràcies al col·lectiu local de Compromís per Xirivella, que organitza i finança el festival Figa fest.

Maldats al Figa Fest de XirivellaMaldats, Ràdio Rude i JazzWoman i Periferia Norte formen el cartell del festival. Obrirà foc Maldats, un grup que aposta fort pel mestissatge, amb una barreja d’estils com l’ska, el rock, el reagge o el rap. El seguirà Ràdio Rude, la banda de referència de l’ska a l’Horta Sud i més enllà que està guanyant cada dia més popularitat amb els seus directes potents. I per a tancar el Figa Fest un plat fort: Jazzwoman, l’aldaiera que fa rap de la terreta a colp de matxet, acompanyada d’altres rapers i raperes del col·lectiu Periferia Norte.

El Figa Fest es finançarà amb els diners que es recapten amb la venda de menjar i beguda a preus populars durant els concerts i amb les aportacions del col·lectiu local.

“Organitzar un festival és un maldecap tremend, és molt complex. No sols perquè els ajuntaments exigixen molts requisits, sinó també perquè ara el públic està molt aveat a anar de festival i és molt exigent, no els pots oferir qualsevol cosa, però nosaltres l’estem organitzant amb molta il·lusió. Ens agradaria molt que l’oferta del rock valencià es consolidara en les festes de Xirivella”, segon afirma Silvia Villena, secretària d’organització de Compromís per Xirivella.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.